2017 yılının en iyi İstanbul casting ajansı!

2017 yılının en iyi İstanbul casting ajansı!

2017 yılında İstanbuldaki en iyi cast ajansları sıralamasında birinci olan firmamız, bu yıl sektöre 40’dan fazla oyuncu kazandırmayı başarmıştır. Sinema filmleri ve dizileri ele alan firmamız, ek olarak diğer oyuncularına da reklam filmlerinde rol alma şansları sunmaktan geri kalmıyor. Artık sektör de kendinizi göstermek ve önem arz eden projelerin tamamında rol alabilmek adına hemen bizimle iletişime geçmekten geri kalmayın.

Her daim yeni oyuncu adaylarına şans tanımak ve aynı zamanda İstanbulda en iyi ajanslar konumunda yer alan ajansımızın bir parçası olabilmek adına başvuru süreçlerini başlattık! Donanımlı bir hizmet politikasını sağlama noktasında elverişli adımlar atan firmamız, elde etmiş olduğu bu başarı neticesinde de kaliteli bir zemin hazırlamaktan bir an olsun geri kalmamaktadır. Artık kendinizi göstermeniz ve öne çıkan projelerde rol almanız bakımından hemen bizi tercih edebilirsiniz. İstanbuldaki en iyi cast ajansları olarak listemizi genişletiyor, sizlere istihdam sağlamaktan geri kalmıyoruz.

Bir tıkla ücretsiz kayıt yaptırın!

İstanbulda en iyi ajanslar olarak bir tıkla kayıtları tamamlamak ve kadromuzda yer alabilmek adına bizi tercih etmekten geri kalmayın. Alanında lider olan firmamız, her daim oyuncu kadrosuna kaliteli işlerde yer alma fırsatları vermektedir. Böylelikle donanımlı bir ajansın parçası olmak ve üst sıralarda yer alan projelerde ana cast olarak görev almak fazlası ile söz konusu olabilmektedir. Sektörel anlamda sizlere hitap eden ve aynı zamanda kaliteli bir proje ortamı yaratan casting ajansımıza kaydınızı yaptırın.

Mail adresimize başvuru formlarının yanı sıra birkaç farklı resimle başvurusunu ileten tüm adayları ön görüşmeye davet ediyor, İstanbuldaki en iyi cast ajansları ile çalışma fırsatları veriyoruz. Daha sonrasında ise stüdyo ortamında profesyonel fotoğraflarınızı çeken ve doğru uygulamalar ile proje sunumlarınızı yapan firmamız, geniş lokasyon ağı ile beraber onlarca yapımcıya sizlerin sunumlarını gerçekleştirmekten geri kalmamaktadır. Hemen siz de İstanbulda en iyi ajanslar olarak bizi tercih edin.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: