2017 Fox TV dizilerine oyuncu sunacağız!

2017 Fox TV dizilerine oyuncu sunacağız!

Dizi cast seçmeleri üzerinden 2017 yılında başlayacak olan Fox TV dizilerine oyuncu seçimlerimiz sürüyor! Sizlere kaliteli bir ortam yaratmak ve önde gelen projelerde kendinizi ispatlamanıza yardımcı olabilmek bakımından buradayız! Alanında lider bir konum elde eden firmamız, yapmış olduğu çalışmalar ile beraber her yıl sektörün önde gelen firması konumunda yer almaktadır. Bu yıl da 20’den fazla oyuncusunu Star TV, ATV ve Kanal D projelerine kazandıran ajansımız, yeni sezon itibariyle Fox TV ve Show TV dizilerine oyuncu arıyor!

Cast ajansım Kadıköy olarak bu bölgede yer alan ofislerimizi ziyaret edebilir veya doğrudan internet üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Öne çıkan bir ajansın altında yer almak, her daim kaliteli projelerde kendinizi göstermenizi sağlayacaktır. Bu denli bir çalışma ile çok sık tanınan ve aynı zamanda popüler olan projelerde “ana cast” olarak yer alma fikri sağlanabilmektedir. Sunulan bu hizmetlerimizi değerlendirmeniz ve dizi cast seçmeleri konusunda önem taşıyan ajansımızın kadrolu oyuncusu olabilmeniz bakımından sizlere bir tık kadar uzaklıktayız!

Hemen kadromuza dahil olun ve oyunculuğunuzu ispatlayın!

Hemen kadromuza dahil olarak oyunculuğunuzu ispatlamak ve sektörün önde gelen projelerinde yer almak için cast ajansım Kadıköy olarak kapılarımızı açtık! Bu sayede önem gören projelerde kendinizi denemek ve öne çıkan projelerin aranan yıldızı olma fırsatını da tarafınıza sunmaktan geri kalmıyoruz. Geçmişten, günümüze kadar ortalama 25 senedir sektör de yer alan firmamız, Best Model gibi yarışmalara defalarca kez model sunmuş, 4 kez birinci olan yarışmacıyı kendi kadrosunda barındırmıştır.

Sizler de hem dizilerde, hem de model olarak kendinizi ispatlamak ve sektör de kaliteli bir yerde barınan ajansımızın bir parçası olmak adına dizi cast seçmelerine tabii tutulmak için hemen bizlerle iletişim kurun. Başvuru yapan tüm adayları değerlendiren firmamız, bu sayede kısa süre içerisinde sizleri öne çıkartmaktan da geri kalmayacaktır. Ek olarak cast ajansım Kadıköy, dizilerin yanı sıra reklam filmi ve sinema filmleri için de oyuncular aramaktadır.

 

 


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: